Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Internationell konferens om stora forskningsanläggningar

Arrangör: ESS och MAX IV København sön 14 maj kl. 14:00 - fre 19 maj 2017 kl. 13:00

Välkommen på konferens om de senaste forskningsrönen och innovationerna för utveckling av partikelacceleratorer på de stora forskningsanläggningarna. I samband med konferensen arrangeras en industrimässa, där aktörer visar upp hur de bidrar eller kan bidra till utvecklingen inom stora forskningsanläggningar. Du som inte vill delta under hela veckan kan välja att enbart delta på industridagen.

Konferensen IPAC 2017 International Particle Accelerator Conference är världens största konferens i sitt slag och samlar representanter från de stora forskningsanläggningarna i Europa, Kina och USA. Konferensen är en möjlighet att ta del av senaste forskningsrön, nya innovationer, knyta kontakter och initiera och genomföra affärer. Ofta görs ett flertal omfattande affärer på plats.

På den industrimässa som arrangeras i samband med konferensen medverkar ett 20-tal svenska företag, universitet och institut under det gemensamma paraplyet Big Science Sweden. Syftet med det svenska deltagandet att marknadsföra svenska leverantörer, att erbjuda kunskapsutbyte mellan akademi och näringsliv samt skapa en arena för samarbete leverantörer emellan, samt skapa förutsättningar för affärer.

Endagsbiljett

För dig som inte har möjlighet att delta under hela veckan finns möjligheten att besöka konferens och mässa under en dag. Den 16 maj är det Industry Day om industrins möjligheter kring uppbyggnad av forskningsanläggningar. Möjlgihet finns att köpa biljett till enbart den 16 maj.

Program

14-19 maj: Den globala konferrensen IPAC’17 International Particle Accelerator Conference

14-17 maj: Industry Exhibition

Konferresen hålls på olika kontinenter varje år. I år hålls den på europeisk mark, i Köpenhamn, med ESS som värd. Den vänder sig framförallt till företag som är nyfikna på att ta till vara möjligheten att utvecklas till leverantörer till de stora forskningsanläggningarna, eller företag som är leverantörer och vill stärka sina positioner. Även politiker, myndigheter, universitet och branschorganisationer som bidrar eller vill bidra till forskningsanläggningarnas utveckling är välkomna.

Vinnova samordnar de svenska aktörerna och kommer ha flera montrar och programpunkter under mässan.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

København N: 55.6760968 E: 12.568337100000008 (Visa på karta)

Senast uppdaterad 28 april 2017

Statistik för sidan