Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Digital Innovation Forum 2017

Arrangör: ECSEL-JU, ARTEMIS Industry Association, EUREKA ITEA Amsterdam, RAI Amsterdam Europaplein ons 10 maj kl. 08:30 - tor 11 maj 2017 kl. 16:00

Välkommen till första upplagan av Digital Innovation Forum med temat digitalisering och digital innovation.

Forumet är en arena där innovativa små och medelstora företag och startups kan träffa potentiella partners och investerare. Forumet vänder sig till företag och startups tillsammans med investerare, akademi och representanter från offentliga myndigheter.

Forumet kommer hålla i workshops om Smart Energy, Smart Health, Smart Manufacturing and Smart Mobility. I anslutning till eventet arrangeras en utställning där resultat från pågående och avslutade projekt finansierade inom ramen för ECSEL-JU, ITEA och Horisont 2020 presenteras.

Digital Innovation Forum är ett internationellt industridrivet event som arrangeras av EU ECSEL-JU ARTEMIS Industry Association och EUREKA-klustret ITEA.

Sök resebidrag

Vinnova ser Digital Innovation Forum som ett utmärkt tillfälle för svenska små och medelstora företag att visa upp och diskutera innovativa idéer med potentiella projektpartners och investerare från hela Europa. Representanter från svenska små och medelstora företag som deltar på Digital Innovation Forum kan därför söka resebidrag från Vinnova. Bidraget kan täcka resa och hotell men inte deltagaravgifter, lön eller traktamente.

Vad är ett EUREKA-kluster?

Klusterprojekt är offentlig-privata partnerskap med brett industriellt deltagande, som syftar till att främja forskning och/eller uppmuntra standardiseringsprocesser. ITEA-klustret fokuserar på forskning och utveckling av programintensiva system och tjänster.

Läs mer

Eurekakluster

Internationellt resebidrag för små och medelstora företag

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Amsterdam N: 52.3438749 E: 4.8914234999999735 (Visa på karta)

Mer information

För mer information om Digital Innovation Forum se programmet på eventets webbplats eller kontakta Andreas Allström på Vinnova.

Andreas Allström

Handläggare

+46 8 473 30 93

Jonas Bjarne

Handläggare

+46 8 473 31 22

Senast uppdaterad 23 februari 2017

Statistik för sidan