Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Informationsmöte och match making inom datadrivna labb

Arrangör: Vinnova Stockholm tis 4 apr 2017 kl. 13:00-15:00

Välkommen på informationsmöte om vårt erbjudande om Datadrivna labb 2017. Under informationsmötet kommer Trafiklab berätta om sin verksamhet, som ett exempel på hur man kan arbeta. Du kan också hitta framtida samarbetspartner och diskutera gemensamma initiativ med andra aktörer inom branschen.

Trafiklab tar ett helhetsgrepp runt kollektivtrafikens data. De samlar offentliga organisationer, transportföretag och forskningsinstitut, ordnar hackathons och erbjuder API:er. Det handlar tillexempel om egna API:er till data om resrutter, trafikstörningar och hållplatser, men också om andras API:er såsom för radio, samåkning och beräkning av koldioxidutsläpp.

Agenda

  • Presentation av utlysningen Datadrivna labb 2017
  • Exempel Trafiklab, Elias Arnestrand
  • Fika och nätverkande

Välkomma!

Om erbjudandet datadrivna labb

Många organisationer samlar och bearbetar data, men värdet uppstår först när data används, till exempel genom att ta fram nya eller förbättrade tjänster. Trots detta används data sällan, enligt undersökningar.

För att främja datadriven innovation erbjuder vi möjligheten att etablera datadrivna labb, genom att dataägare, vidareutnyttjare och användare samlas inom tematiska områden.

Områden där det finns goda förutsättningar för datadriven innovation jordbruk/livsmedelskedjan, försäkrings- och finansområdet, den uppkopplade staden, media och hälsa.

Läs mer om erbjudandet

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Stockholm N: 59.3332176 E: 18.060984299999973 (Visa på karta)

Frågor?

Om du har frågor kontakta:

Alexander Alvsilver

Handläggare

+46 8 473 30 55

Erik Borälv

Handläggare

+46 8 473 32 22

Senast uppdaterad 24 mars 2017

Statistik för sidan