Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Bringing New Materials to Market - Strategisk materialforskning till industriellt nyttiggörande

Arrangör: SSF, Stiftelsen för strategisk forskning och Vinnova Stockholm, Hotel Sheraton, Tegelbacken 6 tis 25 apr 2017 kl. 10:00-18:00

SSF och Vinnova välkomnar till konferensen ”Bringing New Materials to Market” med fokus på hur strategisk vetenskaplig materialforskning tas till industriell verklighet och nyttiggörande.

Konferensen är öppen och kostnadsfri och vänder sig till universitet, forskningsinstitut, industri och andra aktörer inom området materialvetenskap. Enskilda projekt och organisationer välkomnas att presentera sig själva med poster.

Program

Här hittar du en länk till programmet.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Stockholm N: 59.3290932 E: 18.061577100000022 (Visa på karta)

Frågor?

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Senast uppdaterad 16 februari 2017

Statistik för sidan