Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Ny satsning riktad till innovatörer med innovativa affärsidéer

Arrangör: Vinnova Stockholm, Vinnova ons 15 mar 2017 kl. 13:00-15:30

Arbetar du med att stödja innovatörer och vill ge input till vår kommande satsning?

Vinnova bjuder in till en workshop om en kommande satsning riktad till innovatörer med innovativa affärsidéer.

Under workshopen presenteras de möjligheter som kommer att erbjudas innovatörer och på vilket sätt innovatörer och aktörer i stödsystemet kan förbereda sig inför den utlysning som öppnar i början av maj 2017. Möjlighet att diskutera frågor som rör utvärdering av projektförslag kommer också att finnas.

Utgångspunkten för satsningen är det regeringsuppdrag som Vinnova fått med inriktningen att finansiera insatser för validering av teknik- och affärskoncept oavsett ursprung.

I den kommande satsningen ser vi gärna nya former för samverkan och bjuder därför in dig som vill hitta nya former eller arbetsmodeller för att stödja innovatörer.

Välkommen!

Observera att antalet platser är begränsat och därför har vi endast möjlighet att erbjuda plats för högst två deltagare från varje organisation. Tyvärr kan vi inte lämna platsgaranti även om du anmäler dig före utsatt datum

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Stockholm N: 59.3337484 E: 18.065781000000015 (Visa på karta)

Frågor?

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Anna Tegnesjö

Handläggare

+46 8 473 31 62

Carl Naumburg

Programledare Inkubatorprogrammet

+46 8 473 31 72

Jan Sandred

Handläggare

+46 8 473 32 16

Senast uppdaterad 27 februari 2017

Statistik för sidan