Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Kurs om finansiella frågor inom Horisont 2020

Arrangör: Vinnova Stockholm, Vinnova, Lokal Nobel ons 29 mar 2017 kl. 13:00-16:00

Horisont 2020 är EU:s största satsning på forskning och innovation och har en budget på runt 80 miljarder euro under perioden 2014-2020. För dig som vill veta mer om de finansiella reglerna ur en administrativ synvinkel arrangerar Vinnova under våren ett flertal kortare kurstillfällen om regelverket inom Horisont 2020.

Kursen vänder sig specifikt till dig som arbetar med att administrera Horisont 2020-projekt och som vill ha en generell överblick över det finansiella regelverket som styr. Vi kommer bland annat ta upp ersättningsnivåer, tillåtna kostnader, personalkostnader och tredje parts deltagande. Vi tittar även på EU-kommissionens ansökningsportal, Participant Portal och Model Grant Agreement.

Kursledare är Gwendolyn Schaeken, Nationell kontaktperson (NCP) för juridiska och finansiella frågor på Vinnova. Om du har några frågor, skicka dem gärna i förväg via e-post till Gwendolyn Schaeken. Ju fler frågor vi får i förväg, desto bättre svar kan vi ge.

Vi anordnar fyra kurstillfällen med identiska program (på svenska) och du kan anmäla dig till ETT av tillfällena (samma innehåll vid alla tillfällen):

Välkomna

Läs mer

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Stockholm N: 59.33266709999999 E: 18.061120500000015 (Visa på karta)

Frågor?

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Gwendolyn Schaeken

Nationell kontaktperson (NCP)

+46 8 473 30 16

Senast uppdaterad 8 februari 2017

Statistik för sidan