Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Informationsdag och matchmaking för utlysningen avancerad tillverkning

Arrangör: EUREKA Bruxelles, EUREKAs sekretariat, Bryssel tor 30 mar 2017 kl. 09:30-17:00

EUREKA har lanserat en ny utlysning inom avancerad tillverkning där Vinnova finansierar det svenska deltagandet. Utlysningen vänder sig till små och medelstora företag, universitet och högskolor, stora företag samt forskningsinstitut. Den 30 mars arrangeras en informationsdag och ett brokerage event i Bryssel (Vinnova erbjuder resebidrag till eventet).

Syftet med Vinnovas medfinansiering är att möjliggöra deltagande i europeiska projekt som stärker svensk konkurrenskraft inom avancerad tillverkning. Den nya utlysningen fokuserar på följande områden:

  1. Avancerade tillverkningsprocesser
  2. Intelligenta och adaptiva tillverkningssystem
  3. Digitala, virtuella och effektiva företag
  4. Interaktion mellan människa och maskin
  5. Hållbar tillverkning
  6. Kundbaserad tillverkning

På informationsdagen presenteras den nya utlysningen och du har möjlighet att presentera din projektidé för nya projektpartners.

Sök resebidrag

Eventet är ett utmärkt tillfälle för svenska små och medelstora företag att visa upp och diskutera innovativa idéer med potentiella projektpartners. Representanter från svenska små och medelstora företag som deltar på informationsdagen kan därför söka resebidrag från Vinnova. Bidraget kan täcka resa och hotell men inte deltagaravgifter, lön eller traktamente. Mer information om resebidraget.

 För mer information om deltagande och resebidrag kontakta Tero Stjernstoft.

Läs mer

Eurekas webbplats

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Bruxelles N: 50.852922 E: 4.442214000000035 (Visa på karta)

Frågor?

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Tero Stjernstoft

Handläggare

+46 8 473 32 96

Senast uppdaterad 20 mars 2017

Statistik för sidan