Framtidens metoder för innovativ idé- och konceptutveckling

Arrangör: Vinnova Stockholm, Vinnova tor 23 mar 2017 kl. 10:30-12:00

Traditionella modeller för innovativ idé- och konceptutveckling omvärderas i snabb takt. Det finns i dagsläget en mångfald av metoder och tekniker som används då företag arbetar med ide- och konceptutveckling, men vad fungerar och vad fungerar inte?

Seminariet kommer att behandla uppslag till framtidens metoder för hur innovativ ide- och konceptutveckling kan bedrivas. Vi diskuterar exempel från både forskningsfronten och från ledande svenska företag.

Seminariet hålls av tre forskare vid Luleå Tekniska Universitet:

  • Johan Frishammar
  • Vinit Parida
  • Joakim Wincent

Väkommen!

Frågor?

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Daniel Rencrantz

Enhetschef

+46 8 473 31 84

daniel.rencrantz@vinnova.se