Testbäddar inom miljöteknikområdet – våren 2017

Stockholm, Vinnova ons 1 feb 2017 kl. 09:30-12:00

Den 24 januari öppnar Vinnova utlysningen "Testbäddar inom miljöteknikområdet – våren 2017".

I samband med detta anordnas ett informationsmöte för att informera om utlysningen och samtidigt skapa tillfälle för möten och nätverkande inom området. Under mötet kommer även projektledaren för ett pågående testbäddsprojekt presentera sitt projekt.

Efter lunch finns även möjlighet till kortare dialogmöten (20 minuter) med Vinnovas handläggare. Bokning av tid görs i samband med anmälan till informationsmötet. Antalet tider är begränsade och först till kvarn gäller. Vinnova kommer sedan att bekräfta om du får plats på ett dialogmöte.

Syftet med utlysningen är att skapa fler öppna testbäddar inom miljöteknikområdet. Med dessa som plattform förväntas nya konkurrenskraftiga miljötekniska produkter, tjänster och processer utvecklas som i sin tur bidrar till hållbar tillväxt, ökad export och ökad sysselsättning med bas i svensk miljöteknik.

I utlysningen kommer det att finnas olika erbjudanden. Planeringsbidrag beviljas med max 400 000 kr, projekterings- eller realiseringsprojekt beviljas med max 4 miljoner kr och projekt för både projektering och realisering beviljas med max 8 miljoner kr.

Utlysningen och informationsmötet vänder sig till företag, offentliga organisationer, universitet, högskolor, forskningsinstitut, ekonomiska föreningar och stiftelser.

Välkommen!

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Moa Eklund

Handläggare

+46 8 473 32 89

Relaterade sidor

Stängde 4 april 2017
Stängde 4 april 2017
<p>Erbjudande för&nbsp;verksamheter inom miljöteknikområdet som ska etablera en ny eller förbättra befintlig nationell testinfrastruktur.</p> <p>Ansök senast 4 april.</p>

Senast uppdaterad 30 januari 2017

Statistik för sidan