Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Våra e-tjänster för ansökningar, projekt och bedömningar (Intressentportalen) stänger torsdagen den 21 oktober kl 16:30 för systemuppdateringar. De beräknas öppna igen senast fredagen den 22 oktober kl 8:00.  

Testbäddar inom miljöteknikområdet – våren 2017

Stockholm, Vinnova ons 1 feb 2017 kl. 09:30-12:00

Den 24 januari öppnar Vinnova utlysningen "Testbäddar inom miljöteknikområdet – våren 2017".

I samband med detta anordnas ett informationsmöte för att informera om utlysningen och samtidigt skapa tillfälle för möten och nätverkande inom området. Under mötet kommer även projektledaren för ett pågående testbäddsprojekt presentera sitt projekt.

Efter lunch finns även möjlighet till kortare dialogmöten (20 minuter) med Vinnovas handläggare. Bokning av tid görs i samband med anmälan till informationsmötet. Antalet tider är begränsade och först till kvarn gäller. Vinnova kommer sedan att bekräfta om du får plats på ett dialogmöte.

Syftet med utlysningen är att skapa fler öppna testbäddar inom miljöteknikområdet. Med dessa som plattform förväntas nya konkurrenskraftiga miljötekniska produkter, tjänster och processer utvecklas som i sin tur bidrar till hållbar tillväxt, ökad export och ökad sysselsättning med bas i svensk miljöteknik.

I utlysningen kommer det att finnas olika erbjudanden. Planeringsbidrag beviljas med max 400 000 kr, projekterings- eller realiseringsprojekt beviljas med max 4 miljoner kr och projekt för både projektering och realisering beviljas med max 8 miljoner kr.

Utlysningen och informationsmötet vänder sig till företag, offentliga organisationer, universitet, högskolor, forskningsinstitut, ekonomiska föreningar och stiftelser.

Välkommen!

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Stockholm N: 59.33266709999999 E: 18.061120500000015 (Visa på karta)

Frågor?

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Moa Eklund

Handläggare

+46 8 473 32 89

Senast uppdaterad 30 januari 2017

Statistik för sidan