Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Våra e-tjänster för ansökningar, projekt och bedömningar (Intressentportalen) stänger torsdagen den 21 oktober kl 16:30 för systemuppdateringar. De beräknas öppna igen senast fredagen den 22 oktober kl 8:00.  

Sweden – Finland joint ICT/Digitalisation project planning workshop

Arrangör: Tekes och Vinnova Finland, Team Finland House, Helsingfors ons 8 feb 2017 kl. 12:00-16:00

Tekes och Vinnova arrangerar en workshop för att identifiera bilaterala och europeiska projektförslag inom ECSEL, EUREKA, ITEA3, Celtic Plus, Euripides2, PENTA, Horisont 2020 eller i andra forsknings- och utvecklingsprogram inom IKT/Digitaliseringsområdet.

På workshopen får du mer information om finansiering inom de olika programmen och det kommer också att finnas goda möjligheter för att ta diskutera projektförslag och sätta samman industrikonsortier.

Vinnova kommer att kontakta de som anmält sig från svenska universitet, högskolor, industriforskningsinstitut, små och medelstora företag och erbjuda resebidrag (flyg Helsingfors ToR över dagen). Maximalt 15 resebidrag finns tillgängliga.

Program och länk till anmälan hittar du på Tekes webbplats.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Finland N: 60.1647584 E: 24.913136500000064 (Visa på karta)

Frågor?

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Jonas Bjarne

Handläggare

+46 8 473 31 22

Senast uppdaterad 30 januari 2017

Statistik för sidan