Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Immateriella tillgångar, innovationskraft och tillväxt – hur hänger det ihop?

Arrangör: Vinnova och PRV Stockholm, PRV ons 1 feb 2017 kl. 08:00-09:30

Varmt välkommen till ett frukostseminarium med Vinnova och PRV, där vi tittar närmare på forskning kring sambandet mellan immateriella tillgångar, innovationskraft och tillväxt.

Tillsammans med Vinnova stödjer PRV, inom ramen för ett regeringsuppdrag, forskningsprojekt som undersöker vilka samband det finns mellan immateriella tillgångar och företags konkurrenskraft. Forskningsprojekten finansieras genom Vinnovas utlysning "Sambandet mellan immateriella tillgångar och konkurrenskraft – företagsstrategier i digitaliseringens tidevarv". Under seminariet presenteras de finansierade forskningsprojekten och frågeställningarna som forskarna söker svar på.

Även förstudien "Immateriella tillgångar, innovationer och ekonomisk tillväxt/välstånd på makronivå" tas upp. Förstudien ska ge underlag inför en kommande utlysning då fokus kommer vara på samband på en mer övergripande nivå (makroperspektiv). Seminariet ger tillfälle till diskussion kring frågeställningarna samt ett värdefullt bidrag till pågående forskning.

Medverkar gör bland andra Roger Svensson, forskare på institutet för näringslivsforskning IFN, Magnus Eriksson, forskare vid institutet för innovation och samhällsförändring vid Göteborgs universitet, och Vicky Long, forskare vid innovations- och teknikinstitutet IMIT.

Frukost serveras från kl 07.30. Efter seminariet finns det möjlighet till fortsatta diskussioner och samtal.

Varmt välkommen!

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Stockholm N: 59.3411277 E: 18.08767080000007 (Visa på karta)

Frågor?

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Cecilia Fröderberg

Senast uppdaterad 30 januari 2017

Statistik för sidan