Your browser doesn't support javascript. This means that the content or functionality of our website will be limited or unavailable. If you need more information about Vinnova, please contact us.

Tre möjliga framtider i spåren av expansionen i norr

Updated: 25 February 2022 | Published: 11 February 2022

Framsyn är en metod som ger oss möjlighet att vara med och forma framtiden. Det handlar inte om att förutspå den, det kan ingen göra, utan om att utifrån den kunskap vi har idag arbeta med scenarier om möjliga framtider. Med hjälp av dem kan vi ta beslut idag som formar vår morgondag i den riktning vi önskar. I filmen får vi ta del antal möjliga hållbara framtider som följer av expansionen i norr. En viktig fråga är vad vi behöver göra idag för att nå önskad utveckling. Filmen är framtagen av Vinnova i samarbete med Antrop.

You have chosen to disallow certain cookies and funtions on our website, such as videoclips from YouTube. You can change your privacy settings at any time to allow these functions and get a better experience.

Change your privacy settings

Watch video on external page

Last updated 25 February 2022

Page statistics