Your browser doesn't support javascript. This means that the content or functionality of our website will be limited or unavailable. If you need more information about Vinnova, please contact us.

Yubico - ett framgångsexempel från innovationsprojekt i företag

Updated: 18 October 2017 | Published: 4 October 2017

Det svenska företaget Yubico tillhör de som har fått projektfinansiering av Vinnova i tidig företagsfas. Stina Ehrensvärd, vd och grundare, berättar om Yubicos resa från litet företag utan kunder till att ha utvecklat en ny global säkerhetsstandard och nått en omsättning på flera hundratals miljoner kronor.

You have chosen to disallow certain cookies and funtions on our website, such as videoclips from YouTube. You can change your privacy settings at any time to allow these functions and get a better experience.

Change your privacy settings

Watch video on external page

Last updated 18 October 2017

Page statistics