Your browser doesn't support javascript. This means that the content or functionality of our website will be limited or unavailable. If you need more information about Vinnova, please contact us.

Medskapa - ett blixttal om innovation

Updated: 24 October 2017 | Published: 12 September 2017

Marie Stenman, verksamhetsutvecklare och tjänstedesigner på Försäkringskassan, talar om medskapande - att jobba tillsammans med användarna när vi skapar nya lösningar. I sitt arbete tittar hon på kundens behov och upplevelser i deras relation till myndigheten. Filmen är en av sju som spelades in i samarbete mellan Vinnova och eSam den 12 september 2017.

You have chosen to disallow certain cookies and funtions on our website, such as videoclips from YouTube. You can change your privacy settings at any time to allow these functions and get a better experience.

Change your privacy settings

Watch video on external page

Last updated 24 October 2017

Page statistics