BBI Scaling up Excellence 18-19

Reference number
Coordinator Blekinge Business Incubator AB
Funding from Vinnova SEK 4 000 000
Project duration December 2017 - January 2020
Status Ongoing
Venture 2015-00071-en
Call 2017-01591-en

Purpose and goal

Återigen kan vi konstatera att Blekinge Business Incubator ligger i den absoluta framkanten när det gäller att utveckla unga tillväxtbolag med globala marknader. Våra verktyg, modeller och processer är framtagna utifrån en Lean Startup metodik med inspiration från några av världens främsta startup miljöer. Vi kan konstatera att BBI nu har optimala förutsättningar för att fortsätta att utvecklas till en inkubator med starkt fokus på utveckling av affärer.

Expected results and effects

Vi är nu redo att med full fart ge oss in i framtiden. Den digitala transformationen kommer att bli ledstjärna för tillväxt och Blekinge Business Incubator är redo för att vara bästa partnern för uppstartsbolag med globala ambitioner.

Planned approach and implementation

Vi vill positionera oss genom att utveckla våra framgångsfaktorer: -Vi har ett starkt team med stor bredd och unik spetskompetens. -Vi går från teori till Praktik. -Våra processer Startup Academy och Scaleup Academy ger ett tydligt erbjudande till våra bolag. -Regionalt förankrade och utgör en avgörande del i innovationssystemet i Blekinge. -Vi utvecklar tillsammans med några av de främsta nya metoder, processer och verktyg för startups. -Vi har en unik mix av personer och bolag i spelsektorn som gör Blekinge till en attraktiv plats att vilja starta spelbolag på.

The project description has been provided by the project members themselves and the text has not been looked at by our editors.