Öppen innovation mellan stora och små företag

Virtuella Thu 24 Jan 2019 at 12:00-12:30

Välkommen till en webbsänd presentation med reflektioner och lärdomar utifrån aktuell forskning om innovationssamverkan mellan stora och små företag.

Webbsändning

Allt fler storföretag öppnar upp sina organisationsgränser för samverkan med små, snabbrörliga företag i så kallad öppen innovation. Potentiella synergier som kan uppstå genom att kombinera stora och små företags olika styrkor är stora, samtidigt som det ofta uppstår utmaningar när dessa olikheter ska integreras i praktiken. Presentationen lyfter fram ett antal lärdomar som dragits i nyligen avslutade forskningsprojekt som studerat olika former av innovationssamverkan mellan stora och små företag. Mötet kommer att webbsändas på den här sidan.

Presentation av talare

Björn Remneland Wikhamn är docent på Företagsekonomiska institutionen, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Han forskar bland annat om organisering och styrning av innovationsarbete och har de senaste åren haft ett flertal forskningsprojekt kopplat till öppen innovation mellan stora och små företag. Läs mer om Björn. 

Sometimes we photograph or video record our activities. If you do not want to participate in photos or videos, please notify us when you arrive.

Frågor?

Ulf Öhlander

Programme Manager

+46 8 473 30 08

ulf.ohlander@vinnova.se