Informationsmöte - innovationer för ökad jämställdhet och jämlikhet

Vinnova, Lokal Nobel, Mäster Samuelsgatan 56, Stockholm Fri 18 Jan 2019 at 13:00-14:00

Vill du ta fram nya lösningar på jämställdhets- och/eller jämlikhetsutmaningar och samtidigt bidra till andra mål i Agenda 2030? Då kanske detta erbjudande kan vara något för er.

Webbsändning

Här kan du följa mötet live.

Den 18 januari 2019, kl 13.00- 14.00 är du välkommen till vårt informationsmöte som äger rum på Vinnova i Stockholm. Efter mötet kommer det finnas möjlighet att mingla med andra deltagare samt träffa teamet på Vinnova. 

Vad vill vi åstadkomma med finansieringen?

Denna utlysningen vänder sig till alla typer av aktörer som vill arbeta med ett normkritiskt perspektiv för att ta fram innovativa lösningar på jämställdhets- och/eller jämlikhetsutmaningar inom ramen för FN:s hållbarhetsmål, Agenda 2030.

Med förberedelseprojekten vill vi skapa förutsättningar för att identifiera och kraftsamla kring jämställdhets- och jämlikhetsutmaningar och utforska nya angreppsätt, samarbeten och lösningar.

Med innovationsprojekten vill vi skapa förutsättningar för att utveckla, testa, utvärdera och implementera lösningar med stor potential att bidra till ökad jämställdhet och jämlikhet såväl som ett eller flera mål i Agenda 2030.

Sometimes we photograph or video record our activities. If you do not want to participate in photos or videos, please notify us when you arrive.

Frågor?

Max Parknäs

Programme manager

+46 8 473 31 67

max.parknas@vinnova.se