Vinnväxt 2019 - temaseminarium om regionalt ledarskap

Stockholm Wed 6 Dec 2017 at 10:00-12:00

Du som ska söka till Vinnväxt 2019 är välkommen på ett seminarium om vad regionalt ledarskap innebär. Ett pågående Vinnväxtinitiativ kommer dela med sig av erfarenheter och tips för att lyckas. Du kan även delta i en mindre workshop för att diskutera centrala frågor.

En förutsättning för att få en plats på temaseminariet är att du antingen deltog på inspirationsmötet den 5 oktober 2017, alternativt att du sett webbsändningen från mötet och läst utlysningstexten.

Program

9.30 registrering och kaffe
10-12 Seminarium
12.00 Lättare lunch
13.00 Dialogmöten

Dialogmöten

Efter lunch finns även möjlighet till dialogmöten på 20 min med vårt Vinnväxtteam. Du meddelar ditt intresse vid anmälan. Antalet tider är begränsade och först till kvarn gäller. Vi kommer att bekräfta om du får plats på ett dialogmöte och i så fall vilken tid mötet äger rum. Endast en person per ansökan kan uppge intresse.

Om Vinnväxt

Vinnväxt är en tävling där regioner kan få finansiering i 10 år för att utveckla attraktiva innovationsmiljöer inom regionala tillväxtområden. I utlysningen Vinnväxt 2019 är det regionala ledarskapet en viktig del.

Framtida seminarier

Vi kommer hålla ytterligare två temaseminarier kopplade till utlysningen.

  • 7 februari: Agenda 2030 och jämställdhet
  • 12 april: internationalisering och samverkan

På utlysningens egen sida finns mer information om Vinnväxt, utlysningen och kommande seminarium.

Välkommen!

Sometimes we photograph or video record our activities. If you don't want to participate in photos or videos, please let us when you arrive.

Frågor?

Last updated 16 November 2017

Page statistics