Agil transformation: Hur gör vi det?

Organised by: Expertgruppen för Digitala investeringar i samarbete med Vinnova  Stockholm, Lokal: Nobel Mon 27 Nov 2017 at 08:30-10:30

Välkommen till ett frukostseminarium om agilt arbetssätt. Få inspiration, kunskap och erfarenhet av agila förändringsprocesser, både från privat och offentlig sektor.

Frukostseminariet riktar sig till dig som har en ledande och styrande roll inom det offentliga eller dig som jobbar med utveckling och strategisk It inom de myndigheter som berörs av Expertgruppens uppdrag. Men alla alla som är intresserade av området inom offentlig sektor är välkomna.

Program

08:30 - 09:00 Registrering och frukost

09:00 - 09:10 Välkomna och introduktion

09:10 - 09:40 Martin Johansson föreläser om SEB:s agila transformation
Martin Johansson är CIO & Head of IT and Operations på SEB med lång erfarenhet av förändringsarbete; de senaste 6 åren med särskilt fokus på den digitala förändringen i banken. Han har tidigare arbetat som landschef för Citibank i Kanada och Portugal och har arbetat inom SEB i olika roller de senaste 12 åren. Martin Johansson är ledamot i Expertgruppen för digitala investeringar.

09:40 - 10:10 Anna Eriksson föreläser om Lantmäteriets agila resa
Anna Eriksson är utvecklingsdirektör på Lantmäteriet med lång erfarenhet av att utveckla och implementera ny teknik i organisationer. De senaste åren har hon arbetat med att öka värdet av IT-verksamhetens leveranser genom en kultur baserad på systemsyn och har byggt upp en enhet för innovation och digital utveckling. Hon har tidigare arbetat med utveckling och driftsfrågor på ICA, Ericsson, Comviq och Tele2.

10:10 - 10:25 Diskussion och reflektion

10:25 - 10:30 Avslutning

Anmälan

Anmäl dig senast 22 november kl. 12.00 genom att skicka ett mejl till giusi.mulara@regeringskansliet.se med dina kontaktuppgifter och vilken organisation du tillhör.

Föreläsningen är webbsänd

Om du inte kan vara på plats kommer du kunna se föreläsningen via webbtv.

Sometimes we photograph or video record our activities. If you don't want to participate in photos or videos, please let us when you arrive.

Frågor?

Last updated 30 October 2017

Page statistics