Konferens: Digitalisera nu!

Stockholm Thu 8 Jun 2017 at 10:00-16:30

En konferens med inspirerande seminarier om gamification, maskininlärning, digitala testmiljöer, 3D-utskrifter, digital säkerhet och mycket annat. Dessutom berättade Närings- och innovationsminister Mikael Damberg om regeringens satsningar. Här hittar du presentationer och webbsändningar från konferensen.

Webbsändning

Hela koferensen webbsändes. I spellistan på Youtube kan du se alla filmer från konferensen.

Alla filmer från konferensen

Presentationer från dagen

Konferensen genomfördes inom ramen för regeringens strategiska samverkansprogram Uppkopplad industri och nya material och strategin för nyindustrialisering Smart industri. Konferensen sker i samarbete med Industriforskningsforum, RISE, Teknikföretagen och IF Metall.

Sometimes we photograph or video record our activities. If you don't want to participate in photos or videos, please let us when you arrive.

Frågor?

Last updated 28 April 2017

Page statistics