Your browser doesn't support javascript. This means that the content or functionality of our website will be limited or unavailable. If you need more information about Vinnova, please contact us.

Hur förändrar digitaliseringen finansmarknaden?

Organised by: Vinnova Stockholm Tue 9 May 2017 at 09:00-11:00

Välkommen till lansering av rapporten Fintech: den digitala transformeringen av finansmarknadenden. Få en översikt över hur nya affärsmodeller, ny teknik och reglering påverkar den finansiella sektorn. Hur ser marknaderna ut, vilka aktörer driver förändringen och hur påverkas företagen?

Webb-tv

You have chosen to disallow certain cookies and funtions on our website, such as videoclips from YouTube. You can change your privacy settings at any time to allow these functions and get a better experience.

Change your privacy settings

Watch video on external page

Inspelning från seminariet Hur förändrar digitaliseringen finansmarknaden?

Under seminariet får du en överblick av de senaste årens stora förändringar inom finansbranschen. Hör hur nya digitala lösningar, ökad mobilitet, nya sätt att handla och nya former av kommunikation har gett snabbare, tillgängligare och billigare sätt att betala, låna och spara.

Fintech är ett begrepp för digitaliseringen av finansmarknaden. Rapporten Fintech: den digitala transformeringen av finansmarknadenden har utförts av Blue Institute inom ramen för projektet Framtida tillväxtmöjligheter för Sverige.

Medverkande

Benjamin Ståhl, Blue Institute

Per Bolund, Finansmarknads- och konsumentminister, biträdande finansminister

Kristina Söderberg, SEB

Matthew Argent, Stockholm fintech hub

Anmälan

Anmälan sker genom att kontakta Emma Bäcke på emma.backe@vinnova.se senast den 5 maj.

Sometimes we photograph or video record our activities. If you don't want to participate in photos or videos, please let us when you arrive.

You have chosen to disallow certain cookies and funtions on our website, such as map services from Google Maps. You can change your privacy settings at any time to allow these functions and get a better experience.

Change privacy settings

Stockholm N: 59.3332176 E: 18.060984299999973 (Show on map)

Frågor

Emma Bäcke

Programme Manager

+46 8 473 30 14

Last updated 2 May 2017

Page statistics