Acceleration Tech Incubator:

Ta er affärsidé till nya höjder i  Silicon Valley - hösten 2018

Closed 25 May 2018

Genom att delta i acceleratorprogrammet Tech Incubator (TINC) får ni möjlighet att bygga nätverk, utveckla er startup i raskt tempo och öka era chanser att nå framgång. I Silicon Valley bubblar det av nya synsätt, driv, glädje, kompetens och möjligheter.

The offer in brief

treklover1

What can you apply for?

Fem svenska start up-team erbjuds hjälp med bland annat affärsutveckling, pitchträning, growth hacking, skalningsstrategier, nätverksbyggande och förståelse för kapitalanskaffning.

treklover2

Who can apply?

Start up-företag som har lanserat en produkt, börjar se kundtillväxt och har en skalbar affärsmodell med stora internationella ambitioner. Ni ska vilja utmana er själva och tänka nytt.

treklover3

How much can you apply for?

Finansieringen omfattar omfattar en kick-off i Oslo och fyra veckor på Nordic Innovation House i Palo Alto i hjärtat av Silicon Valley.

Viktiga datum

 • 18 Apr 2018
  Opens for application
  18 Apr 2018
 • 25 May 2018
  Apply before
  25 May 2018
 • Vad handlar erbjudandet om?

  I Silicon Valley finns de vassaste affärsutvecklarna, skarpaste marknadsförarna och många insiktsfulla framtidsspanare. Där finns också Nordic Innovation House (NIH) - ett nordiskt samarbete för att främja innovation och företagsutveckling.

  NIH har nu öppnat höstens ansökningsomgång till acceleratorprogrammet Tech Incubator (TINC). Programmet omfattar en kick-off i Oslo (7-8 mars 2019) och fyra veckor på Nordic Innovation House i Palo Alto i hjärtat av Silicon Valley (29 april-24 maj 2019). TINC genomförs i samarbete med Innovation Norway SF/Silicon Valley och med finansiering från Vinnova.

  Vi har nu möjlighet att erbjuda max fem svenska start up-team plats i programmet. Dessa kommer tillsammans med team från andra nordiska länder att få hjälp med bland annat affärsutveckling, pitchträning, growth hacking, skalningsstrategier, nätverksbyggande och förståelse för kapitalanskaffning. Formen för programmet är workshops i kombination med enskild tid med några av de absolut bästa affärsutvecklarna i Silicon Valley. Dessutom har NIH ett stort nätverk och kopplar gärna ihop er med potentiella kunder och partners.

  Vem kan delta?

  Ni som söker till TINC bör:

  • våga utmana er själva, våga tänka nytt!
  • ha lanserat er produkt och börjat se kundtillväxt.
  • ha en skalbar affärsmodell med stora internationella ambitioner.
  • ha innovationshöjd avseende lösning och/eller affärsmodell.

  Links

  Page statistics Reference number 2018-02336