Smart built environment:

Smart built environment - utveckling av projektresultat

Stängde 24 oktober 2018

I det här erbjudandet vill vi möjliggöra fortsättningsprojekt från redan pågående eller avslutade projekt inom programmet Smart built environment. Syftet är att underlätta fortsatt utveckling eller implementering av resultat och att stimulera samverkan mellan programmets olika fokusområden och andra forskningssatsningar.

Erbjudandet i korthet

Vad kan ni söka för?

Fortsättningsprojekt från redan pågående eller avslutade projekt inom programmet. Syftet är utveckling eller implementering av resultat samt att stimulera samverkan mellan programmets olika fokusområden och andra forskningssatsningar. 

Vem kan söka?

Konsortier av till exempel företag, offentlig verksamhet, universitet och högskolor samt forskningsinstitut. Minst två parter ska medverka i ansökan.

Hur mycket kan ni söka?

 • Ni kan söka 350 000–1,5 miljoner kronor.
 • Projektets totala budget får vara 700 000–3 miljoner kronor.
 • Projektets längd kan vara 6–18 månader.
 • Formas delar totalt ut cirka 5 miljoner kronor.

Viktiga datum

 • Mer om erbjudandet

  Utlysningen är ett samarbete mellan Energimyndigheten, Formas och Vinnova och riktar sig till konsortier av till exempel företag, offentlig verksamhet, universitet och högskolor samt forskningsinstitut. Det är viktigt att minst två parter ska medverka i ansökan. Den sökande ska redovisa en tydlig bakgrund i resultat eller delresultat i minst ett annat projekt som har beviljats inom Smart built environment senast 31 december 2017, men behöver inte tidigare ha arbetat i ett av programmets projekt.

  Här hittar ni mer information om programmet Smart built environment.

  Länkar

  Frågor?

  Om du har frågor kring erbjudandet kontakta gärna oss. För att nå handläggare hos Formas som administrerar utlysningen klickar du på länken Ansök här ovan.

  Lejla Cengic

  Kontaktperson på Vinnova

  08-473 30 10

  Katarina Buhr

  Kontaktperson på Formas - Ansökan och bedömningsprocess

  073-068 60 08

  Diarienummer 2018-03984

  Statistik för sidan