Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Identitet respektive blockkedjor

Erbjudandet riktar sig till er som vill genomföra ett innovationsprojekt med fokus på digital säkerhet och tillförlitlighet. Målet med projektet ska vara att skapa prototyper inom teknikområdena digital identitet respektive blockkedjor och som kan demonstreras inom projekttiden.

Erbjudandet i korthet

Vad kan ni söka för?

Utlysningen riktar sig till er som vill förverkliga ett innovationsprojekt med fokus på digital säkerhet och tillförlitlighet. 

Vem kan söka?

Projektet behöver minst omfatta ett företag. Forskningsorganisationer och offentliga verksamheter är välkomna att vara med i samverkan. 

Hur mycket kan ni söka?

Ni kan söka mellan 500 000 och 2 000 000 kronor i bidrag och stödnivån är maximalt 80 procent. Projekttiden är maximalt 15 månader.

Viktiga datum

 • Så här ansöker ni

  För att söka finansiering behöver ni fylla i ett ansökningsformulär i vår portal, Intressentportalen. Formuläret innehåller frågor om projektet, projektparter och budget.

  Ladda ner bilagor

  Här kan ni ladda ned de bilagor som ni behöver bifoga i ansökan, till exempel CV-mall eller projektbeskrivningsmall.

  Påbörja ansökan i god tid

  Tänk på att det tar tid att göra en ansökan. Att fylla i alla mallar kan ta flera dagar, eftersom de bygger på analyser ni ska göra. Börja därför ansökan i god tid. Ni kan börja fylla i uppgifter, spara och fortsätta vid ett senare tillfälle. När ansökan är färdig markerar ni den som klar. Ni kan när som helst låsa upp ansökan och göra ändringar ända fram till utlysningen stänger eller har avläsningstillfälle.

  Detta händer när utlysningen stängt

  När er ansökan registrerats mejlar vi en bekräftelse till den som står för användarkontot samt till projektledaren och firmatecknaren. Detta kan ta några timmar efter att utlysningen stängt.

  När utlysningen stängt kan ni inte ändra eller fylla i några nya uppgifter. Då kan ni bara komplettera er ansökan om vi ber om det.

  Vem kan läsa er ansökan?

  Ansökningar som lämnas in till oss blir allmänna handlingar. Men vi lämnar inte ut uppgifter om verksamheten, uppfinningar eller forskningsresultat om det kan antas att någon lider ekonomisk skada om uppgifterna visas.

  Det innebär att vi måste lämna ut handlingarna om någon efterfrågar dem. Men vi sekretessbelägger den information som vi bedömer skulle kunna innebära ekonomisk skada om den lämnas ut.

  Så hanterar vi allmänna handlingar och sekretess

  Frågor?

  Om ni har frågor är ni välkomna att kontakta någon av oss.

  Tommy Schönberg

  Utlysningsansvarig

  +46 8 473 30 30

  Julia Engström

  Administrativa frågor

  +46 8 473 30 12

  Vinnova Helpdesk

  Tekniska frågor om e-tjänsten ansökan om finansiering

  +46 8 473 32 99

  Finansierade projekt

  Diarienummer 2019-01104

  Statistik för sidan