Bild från Vinnovas kontor i Stockholm
Bild från Vinnovas kontor i Stockholm. Foto: Anette Andersson

Lediga tjänster

Här hittar du lediga tjänster som Vinnova utlyser. Klicka på den tjänst du är intresserad av för att få mer information och för att söka. Kom ihåg att vi måste ha din ansökan senast sista ansökningsdag.

Prenumerera på lediga tjänster genom att klicka på Prenumerera-länken och fyll i din mejladress. Du kan även skicka in en generell intresseanmälan för att jobba på Vinnova.

Kontakt

 

Varför Vinnova?

 
På Vinnova får du växa i din roll. Det beror dels på att arbetsuppgifterna är lika stimulerande som omväxlande och dels på att vi kan erbjuda dig utbildning inom relevanta områden.

Om oss

Vinnova är Sveriges innovationsmyndighet. Vi stärker Sveriges innovationskraft för hållbar tillväxt och samhällsnytta.

Det gör vi genom att finansiera forsknings- och innovationsprojekt samt att erbjuda nätverk, möten och analyser. Vi riktar oss till er i samhället som är viktiga för Sveriges innovationskraft – till exempel kunskapsintensiva företag, universitet och högskolor, forskningsinstitut och offentlig verksamhet. Vi är också nationell kontaktmyndighet för EU:s ramprogram för forskning och innovation samt regeringens expertmyndighet för innovationspolitik.

Kontakta oss