Eurostars - Internationell matchmaking för företagare

Lägg till i kalendern info

Eurostars Green Summer Event 2017 i Malmö är ett tvådagarsmöte med matchmaking, information om Eurostars, inspirerande föredrag och studiebesök. Mötet riktar sig till innovativa små och medelstora företag inom miljöteknik, som utvecklar teknik för nya produkter, processer eller tjänster.

Eurostars Green Summer Event 2017 organiseras av Vinnova tillsammans med RVO - Nederländska Enterprise Agency och Enterprise Europe Network. Första dagen finns det möjligheter att göra studiebesök och den andra dagen arrangeras en konferens med fokus på internationella samarbetsmöjligheter för småföretag.

Hitta samarbetspartners via matchmaking

Under konferensen får du mer information kring finansieringsmöjligheter via Eurostars för ditt innovationsprojekt. Du kommer också ha möjlighet att diskutera dina projektidéer och samarbeten med framtida projektpartners genom förbokade matchmakingmöten.

Dessutom kommer framgångsrika Eurostarsföretag inom miljöteknik att under två parallella möten berätta om sina erfarenheter. Du som deltar har därefter chans att pitcha din idé för att hitta samarbetspartners. Teman för de parallella mötena är:

  • Vatten & Luft
  • Avfall & Material 

Mer information

Ta reda på mer om dina möjligheter inom Eurostars på programmets webbplats (engelska), eller via Vinnovas kontaktpersoner (svenska). För mer information, anmälningslänk samt registrering av din profil se eventets webbplats.

Detaljer

 
Datum:
30-31 maj 2017
Arrangör:
Vinnova, Enterprise Agency, Enterprise Europe Network
Plats:

Ort:
Malmö
Anmälan senast:
24 maj 2017

Registrering

 

Kontaktperson

 

Om oss

Vinnova är Sveriges innovationsmyndighet. Vi stärker Sveriges innovationskraft för hållbar tillväxt och samhällsnytta.

Det gör vi genom att finansiera forsknings- och innovationsprojekt samt att erbjuda nätverk, möten och analyser. Vi riktar oss till er i samhället som är viktiga för Sveriges innovationskraft – till exempel kunskapsintensiva företag, universitet och högskolor, forskningsinstitut och offentlig verksamhet. Vi är också nationell kontaktmyndighet för EU:s ramprogram för forskning och innovation samt regeringens expertmyndighet för innovationspolitik.

Kontakta oss