Korea EUREKA Day 2012 - Bringing Korean and European Innovation Together

Lägg till i kalendern info

EUREKA och KIAT (Korean Institute for Advancement of Technology) arrangerar ett matchmaking event i Bryssel den 21 mars för små och medelstora företag som är verksamma inom t ex miljöteknik, IT och telekommunikation.  

Syftet med eventet är att sammanföra koreanska och europeiska företag för att underlätta och möjliggöra FoU-samarbete inom följande områden:

  • Miljöteknik
  • IT & elektronik
  • Telekommunikation
  • Agro-livsmedel

Mer information om matchmaking dagen hittar du på eventets webbplats samt i programmet. Vilka företag som redan registrerat sig hittar du här.

 

Anmälan sker via eventets webbplats.

 

Resebidrag

För deltagande små och medelstora företag (SMF) har Vinnova möjlighet att bevilja ett resebidrag om 5 000 kr. Bidraget utbetalas i efterskott och efter fullgjord rapportering till Vinnova. 

Ansökan lämnas in elektroniskt via ansökningstjänsten på Vinnovas Intressentportal. Utlysning: Resebidrag EUREKA och Eurostars 2012. Ansökningstjänsten består av ett antal elektroniska blankettsidor som fylls i av sökanden. För mer information om hur du ansöker se vår webbplats.

Mer information

Kontakta Tomas Aronsson på Vinnova, telefon: 08-473 3118, om du har några frågor eller vill ha mer information om eventet.

Detaljer

 
Datum:
21 mar 2012, 09:30-18:30
Arrangör:
EUREKA och KIAT
Plats:
The Radisson Blu Royal Hotel
Ort:
Bryssel
Genomförd: 21 mars 2012

Kontakt

 

Registrering

 

Om oss

Vinnova är Sveriges innovationsmyndighet. Vi stärker Sveriges innovationskraft för hållbar tillväxt och samhällsnytta.

Det gör vi genom att finansiera forsknings- och innovationsprojekt samt att erbjuda nätverk, möten och analyser. Vi riktar oss till er i samhället som är viktiga för Sveriges innovationskraft – till exempel kunskapsintensiva företag, universitet och högskolor, forskningsinstitut och offentlig verksamhet. Vi är också nationell kontaktmyndighet för EU:s ramprogram för forskning och innovation samt regeringens expertmyndighet för innovationspolitik.

Kontakta oss